Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vero Andra Com Srl.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sejur Paste 2013
1400 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Oferta Paste 2013

Va invitam sa petreceti Sfintele Sarbatori de Paste la pensiunea Casa Vero din Vama si sa luati lumina in sfanta noapte a Invierii la M-rea Voronet sau alt lacas sfant din zona.

Sejurul incepe in data de vineri 03 mai si cuprinde 4 nopti cazare cu mic dejun inclus, pensiune completa si masa festiva de Paste urmata de cina campeneasca si miel la ceaun,foc de tabara si petrecere in aer liber, demonstratie de incondeiere oua.

Meniurile vor cuprinde preparate traditionale bio pregatite in bucataria pensiunii si specifice acestei sarbatori: oua rosii, drob, cas, urda, bors de miel, ciorba de gaina cu taitei de casa, friptura de miel, porc sau iepure, racituri de cocos, sarmalute, hribi cu smantana, pastrav, pasca, cozonac, prajituri de casa, bauturi de casa: afinata, zmeurata, tuica, palinca, vin si nealcoolice: sirop de brad, de soc, bere de casa.

La cerere se poate pregati cosul pascal cu oua rosii, pasca, cozonac, drob care se sfinteste la biserica la sfarsitul slujbei de Inviere.

Bauturile racoritoare (apa mineral, plata, sucuri, ceai, cafea) sunt incluse in cadrul tuturor meselor.

Bauturile traditionale alcoolice (vin, tuica, afinata, bere) sunt incluse doar in cadrul pranzului festiv si a cinei din ziua de Paste.

Tariful pentru acest sejur:
-1450 lei/persoana-cazare in apartament vila de 4*
-1400 lei/persoana-cazare in camera dubla vila de 4*
-1150 lei/persoana-cazare in vila de 2*.

COPII:

- Pana la varsta de 4 ani –gratuit(cazare impreuna cu parintii, fara pat suplimentar)
- copii cu varsta intre 4- 10 ani-300 lei/copil
- copii cu varsta intre 10- 14 ani – 600 lei/copil.

In cazul in care se doreste prelungirea sejurului la cazare, tariful este de 120 lei/noapte camera dubla in vila de 4*,160 lei/noapte apartament vila de 4*, 80 lei/noapte camera dubla in vila de 2*.

Pentru rezervare se achita un avans de 50% din valoarea pachetului de servicii iardiferenta se achita pana la data de 15.04.2013.

Va asteptam cu drag sa petreceti impreuna cu noi Sfintele Sarbatori de Paste.
Din Gura in Gura
Alte Produse